Anmeldelser

Rejsende

Eventyr & Vise

   ".....at Du kan blive glad og

                     tankefuld tillige!"

Inger-Lise Jæger,formand for støtteforeningen, Johannes V. Jensen museet:

 

"Tusind tak for en eventyrlig aften. Jeg har aldrig før hørt H.C Andersens tekster gengivet på en så eventyrlig måde.

Det var intet mindre end imponerende, smukt og rørende, og Eva Marie, du har en fantastisk hukommelse."

Tak for en dejlig aften, jeg vil anbefale jer til andre.


Susanne Robak

Hornslet skole

Nærvær

Begejstring

Intensitet


Er nøgleordene for, hvad børnene og vi voksne blev mødt med.


Eventyrdagen på vores skole blev for os noget helt unikt, da vi hyrede Eva-Marie og Carl-Erik til at komme og underholde os.


Børnene nød det meget især den forskellighed, de bød på, ved både at optræde med at fortælle eventyr, lave bevægelser og musikken som understregede, når eventyret var alvorligt eller let.


Børnene blev fangede med det samme og levede sig helt ind i fortællingerne.


Vi havde valgt Den lille Prins og H. C. Andersen eventyr og sluttede dagen af med sange skrevet af ham, som vi havde øvet.


Carl – Erik spillede til.


Det blev en fantastisk dag.

 

 

Sognepræst, Henrik Søgaard Mikkelsen:

Fortællingens kunst


Tak for tre skønne, betagende og rørende fortælleaftner

Vi kender alle til dette på mirakuløs vis at blive ført ind i fortællingens fantastiske univers. En god historie, et smukt eventyr, et digt eller en salme kan fremkalde de dybeste følelser, hvor vi bliver bevæget og rørt i vort inderste. Blot fortælleren lever sig ind i sit stof og har evnen til at formidle det troværdigt, smukt og betagende.

Sådan har jeg oplevet, at Eva Marie Ømark kunstnerisk og levende gennem tre velkendte fortællinger – smukt underlagt af tonerne fra både kirkeorgel og klaver ved Carl Erik Byskov – har betaget tilhørerne i Viby kirke gennem tre aftner med levende lys, hvidkalkede vægge og en atmosfære mættet af stjernestøv fra litteraturens og ordets mærkelige kraft. Tak skal I have!
Sct. Georges Gilderne i Horsens


Eva Marie Ømark med organist sørgede for en formidabel underholdning. Underholdning på det niveau er aldrig før oplevet til en nytårsgildehal. Det kan blive helt svært at leve op til de efterfølgende, men på den anden side nu er stilen lagt. En stor tak til gildeledelsen.

...I skal også vide, at der tales meget om aftenen rundt om i byen....op til de efterfølgende, men på den anden side nu er stilen lagt. En stor tak til gildeledelsen.”


Sct. Georges Gilderne i Horsens


...I skal også vide, at der tales meget om aftenen rundt om i byen....Stifts-vikar-præst Camilla Hansen:

Scenekunst!


Gennem flere år har jeg hidkaldt Eva Marie Ømark og Carl Erik Byskov til at stå for underholdningen til kirkelige arrangementer eller sogneeftermiddage, som jeg har arrangeret. Parret har hver gang overrasket og frydet voksne som børn med deres repertoire fordi de så medlevende fortæller eventyr og formidabelt formidler sange og musik, at man bliver ganske rørt. Ja, børn bliver stille, voksne får smil om munden og tårer i øjenkrogene når de folder sig ud, ”og det må vel være en kunstners bedste løn at få”, som nattergalen vist sagde til kejseren af Kina, da han ville belønne den for dens sang.
Erik Jensen, Højskolelærer,

Hadsten Højskole


Viserne af Liva Weel og Edith Piaf blev fremført kraftfuldt og yndefuldt under koncerten på Hadsten Højskole. Det fine samspil mellem pianist og sanger, mellem sang og klaver, skabte et stærkt udtryk, der fyldte højskolens foredragssal med god musik og fin stemning hos et aktivt lyttende publikum, der nynnede med på en lang række af viserne.

Den lille Prins:

Man kommer ikke ret langt,

hvis man går ligeud.

Ulla Brejner, Overmester

Odd Fellow -Loge, Terra Nova


Det var en helt unik og bevægende oplevelse, at få fremført H.C. Andersens eventyr, som vi alle kender fra vor barndom, i en hel anderledes iklædning. Ikke alene fremførte Eva Marie Ømark eventyrene uden manuskript, men hun formår også at spille alle rollerne så godt, at man som tilskuer ser hele persongalleriet for sig. Det hele krydret med dejlig musik spillet af Carl Erik Byskov. Som om det var det hele, nej så kunne man opleve Eva Marie Ømark både synge og danse samtidig med hun fortalte eventyrene. Det var absolut en meget professionel fremførelse, som varmt kan anbefales. Som tilskuer bliver man i den grad tryllebundet, så man glemmer både tid og sted. Alle tilstedeværende kvitterede med et bragende bifald, og har efterfølgende til undertegnede givet udtryk for den store oplevelse, det var.
Studiekredsen ved Hobro bibliotek


Kære Eva

Selv tak for sidst.

Fra flere sider har folk sagt, at det var vel nok en dejlig eftermiddag. Hende, der sad foran mig, havde tårer løbende ned ad kinderne, så rørt var hun. Det var især de franske viser, der rørte ved noget indre. Du sang så følt, at "man næsten fik kuldegys".I skal bestemt blive ved, så længe som muligt.

Det virker også fint, at Car Erik fortæller lidt, om både Edif P og Livas liv.

Håber at høre fra dig.

Mange hilsener til jer begge

Lis

Studiekredsen ved Hobro bibliotek

 

 

 


Copyright ©  All Rights Reserved