Om os

Rejsende

Eventyr & Vise

   ".....at Du kan blive glad og

                     tankefuld tillige!"

Eva Marie Ømark

  • Jeg har altid haft en skuespiller i maven og  har altid elsket at synge.
  • Med mødet med musikmennesket Carl Erik begyndte ganske langsomt at forme sig -Rejsende i Eventyr og Vise:  Et enkelt eventyr, et par viser,  og folk var glade, så fulgte  flere viser og ditto eventyr!
  • Synes det er forunderligt, det ene øjeblik at holde Den lille pige med svovlstikkerne i hånden og det næste at give den gas med Det er ganske vist.


  •   For mig er eventyrene gjort af det samme stof som drømme . Livgivende og helsebringende, befriende uden for fornuftens kontrol. Den lille Prins og H. C. Andersen-eventyr er tillige båret af ord, som kun en virkelig poet kan skabe det.

Egentlig burde jeg ikke synge Edith Piafs sange. De er så tæt forbundne til Den lille Spurv. Men gør det så alligevel. Edith Piaf viserne føles på en gang porøse som et frø, der er ved at sætte rødder og rummer en hudløs sårbarhed, men rummer  samtidig en urkarft, en vilje til at ville livet og tro på kærlighed.

Liva Weel viserne er på samme måde netop forbundet med Livas klare og dybtfølte udlægning. Takket være hende, takket være de kloge tekster og skønne melodier om end ikke altid lige lette, og takket være Ulla Henningsens fantastiske præstation i filmen Kald mig Liva, lever de fortsat for os.

 

 

 

           

Carl Erik Byskov

  •         Jeg har altid haft musik i hovedet.
  • Men for en organist/pianist med hang til klassisk musik åbnede der sig en ny verden ved mødet med Eva Marie.: Ex. det at skulle akkompagnere til Liva Weel-viser og Edith Piaf-chansons....

           men det er jo genial musik!

 


C.G. Jung:

Den,der ser udad drømmer.-

Den, der ser indad vågner

Copyright ©  All Rights Reserved